SV IJsvermaak Bovenkarspel

Voor natuurijsbanen in Noord- Holland met informatie over toertochten op natuurijs klik hier.

Voor de toertochtkalender van de KNSB klik hier.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uitslag kortebaanwedstrijden SV IJsvermaak op zaterdag 26-01-2013

meisjes van 6 tot 8 jaar
jongens van 6 tot 8 jaar
1 : Nienke Deen
1 : Sem Kersten
2 : Anika de Wit
2 : Ruben Burwood
3 : Maria Jong
3 : Arnoud van Straaten

meisjes van 9 tot 11 jaar
jongens van 9 tot 11 jaar
1 : Rianne Sijm
1 : Jasper ten Hoven
2 : Meike Deen
2 : Herman Jong
3 : Saskia Hendriks
3 : Nick Oud

Er waren op 67 deelnemers gestart.

Klik hier voor een artikel over de ijsbaan in het NHD van 28 jan. 2013.

Doorgewinterde clubbestuurders
De leden van verdienste met Toon Steltenpool

Vijf leden van schaatsvereniging IJsvermaak in Bovenkarspel zijn gehuldigd, omdat ze 25 jaar in het bestuur zitten. Voormalig gewestelijk KNSB-bestuurder Toon Steltenpool benoemde hen tot lid van verdienste op.

Op de foto de jubilarissen met Toon Steltenpool als tweede van rechts. Verder van links naar rechts: Jaap de Boer (als ijsmeester verantwoordelijk voor de ijsvloer), Freek Bakker (als bouwvakker onmisbaar voor de opbouw voor de koeken-zopietent), Greet Vreeker (al dertig jaar beheerder van de kantine), Ton Groot (sinds negen jaar voorzitter en daarvoor achttien jaar secretaris) en Dick Rood (technische man).
Bron NHD Digitaal 18-12-2012

In het NHD stond een leuk artikel met foto over schoolschaatsen op de ijsbaan. Om naar het artikel te gaan klik hier.

Op dinsdag 7 februari kwamen de burgermeester en de wethouder op bezoek. Op de gemeentesite zijn een verslagje en wat foto's te zien. Klik hier.